Az esküvői blogod.

Vizio

Vizio

5 tipp a tökéletes esküvői videós kiválasztásához

2020. március 27. - Vizio Esküvő

blog_bejegyzes_1_image_2.jpg

 

Kitűztétek az esküvő időpontját, keresitek az álomhelyszínt, igyekeztek kiválasztani a legmenőbb szolgáltatókat, de fogalmatok sincs, mi tesz igazán jóvá egy esküvői videóst? A „jó” ugyan szubjektív fogalom, de az igazán profi videósnak van néhány ismérve, ami alapján biztosan felismerhető. Alábbi tippjeink segítséget nyújtanak a számotokra tökéletes esküvői videós kiválasztásában.

1. Nektek legyen tökéletes!

Mindenki számára egyformán megfelelő szolgáltató nem létezik, így aki a szomszéd Gizikének bevált, nem biztos, hogy számotokra is ideális lesz. Ne féljetek hát nemet mondani a barátok, rokonok ajánlására, ha nektek nem tetszenek az illető munkái, mert ez a ti napotok, magatoknak kell csak megfelelnetek.

2. Szánjatok időt a keresésre!

Ha nem az utolsó pillanatban döntöttétek el, hogy házasodtok, biztosan lesz elég idő a legjobb szolgáltatók kiválasztására. A fotós és az esküvői videós ez esetben különösen fontos, hiszen az ő munkáik alapján idézitek majd fel az emlékeket öt, tíz vagy akár húsz év múlva is. Ne vegyétek fél vállról a feladatot, adjatok időt magatoknak az utánajárásra!

3. Ésszel és szívvel is keressetek!

Az esküvői videósnak amellett, hogy a stílusa a ti elvárásotokat tükrözi, árban is igazodnia kell a rá szánt költségkerethez. Miután kiválasztottatok néhány, számotokra meggyőző referenciával rendelkező videóst, kérjetek részletes árajánlatot, amiben egyértelműen fel van tüntetve, melyek a fix és változó költségek. Fontos, hogy csak olyan videóst válasszatok, akinél nem számíthattok rejtett díjakra, amiket később kénye-kedve szerint felszámolhat.

4. Ragaszkodjatok az igényeitekhez!

Amikor az álomesküvőt tervezitek, nagy valószínűséggel pontos elképzeléseitek vannak a részleteket illetően. Az esküvői videóssal is bátran osszátok meg mit, hogyan terveztek és mit vártok tőle a megvalósítást illetően, mert a jó szakember a megbízó igényeit tartja szem előtt a munkája során. Ezzel együtt előfordulhat, hogy tanácsokkal is ellát titeket a felvételekkel kapcsolatban, ilyenkor nyitott szívvel fogadjátok az ötleteit bízva abban, hogy a legjobbat akarja nektek.

5. Kössetek szerződést!

A megbízható esküvői videós fontos ismérve, hogy nem fél írásba foglalni a jogait és kötelezettségeit. A szerződés mindkét felet védi: a videósotok így jó eséllyel nem hátrál ki a megbízásból az esküvő előtt egy héttel, és számára is biztonságérzetet ad, ha tudja, hogy a teljesítést követően számíthat a megbízási díjra.

5+1. Ne keress tovább!

Még mindig nem találod az igazit? Szerencséd van, mert a Vizio Esküvő videósa készséggel áll a rendelkezésedre! Kérj ajánlatot még ma!

blog_bejegyzes_1_image_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vizioeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr715564308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása