Az esküvői blogod.

Vizio

Vizio

Minden, amit az esküvői grafikákban rejlő lehetőségekről tudni érdemes

2020. április 06. - Vizio Esküvő

blog_bejegyzes_2_image_1.jpg 

Megtaláltátok a tökéletes esküvői helyszínt, fotóst, zenekart és szeretnétek elkészíteni a nagy napról hírt adó meghívókat is? Ha szeretnétek a vendégeitek számára igazán maradandó ajándékot adni, akkor felejtsétek el a legközelebbi gyorsnyomdát és gondolkozzatok egyediben. Ebben az írásunkban 5 + 1 tippet adunk arra, hogy milyen grafikai lehetőségek varázsolhatják emlékezetessé életetek nagy napját.

1. Arculat

Ahogy nincs két ugyanolyan szerelmes pár, úgy nincs két egyforma esküvő sem. Nektek is van egy saját stílusotok, ízlésvilágotok, amelyet érdemes az esküvői arculatba is belecsempészni. Ez, az egyszerűen csak a Ti arculatotoknak is nevezhető látványvilág (logó, színek, betűtípusok, stb.) bármilyen felületen megjelenhet, amivel a világ tudtára adhatjátok, hogy személyiségetek és esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen.

2. Saját logó

Ha van valamilyen esküvői grafikai elem, ami garantáltan rólatok szól, az a ti logótok. Ez ugyanis olyan arculati elem, amely nemcsak, hogy egyedi, de biztosan emlékezetes marad annak, aki ott volt a nagy napotokon. Ráadásul ez keretet is adhat az esküvői kellékeknek: ezzel az elemmel tudjátok összekapcsolni az összes esküvői grafikát a felkérőlaptól kezdve az üvegcímkéken át az esküvői plakátokig és albumokig. A párok logói általában a keresztneveik kezdőbetűiből készülnek a végeredmény pedig mindig egyedi és összetéveszthetetlen.

3. Meghívó

A klasszikus és általában legfontosabb információs eszközünk a meghívó, amelynek végtelen számú formája létezhet. Úgy is mondhatjuk, hogy a meghívókat illetően csak a költségek szabnak határt a kreativitásnak. Legyen szó akár látványos grafikai elemekről vagy kreatív nyomdai megoldásokról (lakkozás, dombornyomás, egyedi papírok), napjainkban már szinte bármi megvalósítható az igazán egyedi és maradandó végeredményért. Arra azért érdemes figyelni, hogy bár a meghívókra a legfontosabb információkon túl tehetünk hosszabb szöveget is, célszerű inkább kreatív megoldásokat alkalmazni, amelyek jobban megragadják a szemet.


blog_bejegyzes_2_image_2.jpg

4. Ültető- és asztalkártyák

Az előző ponthoz hasonlóan itt is szinte végtelen kreativitásra és egyediségre van lehetőségünk. Itt maximum azon felületek mérete szabhat határt, ahova ezen elemeket szánjuk. Mivel ezek a kártyák általában kis méretűek, ezért főleg a nevek és a számozások kerüljenek rájuk. Ugyanakkor formájukkal és anyagukkal kimondottan különlegessé tehetők. Igény esetén gondolkodhatunk például teljesen egyedi (kör, szív, stb.) formátumú asztalkártyában, illetve az ültetőkártyák sem csak papír alapúak lehetnek (igen hangulatos pl. a fára készített ültető sorrend).

5. Menükártyák

Minden esküvőn fontos szerep jut a menükártyáknak, tapasztalatból állítjuk, hogy szeretik és használják a vendégek. Érdemes tehát egységes arculatú menükártyában gondolkodni, hiszen még egy ilyen apróság is nagyon jó képet tud festeni Rólatok. Méretéből kifolyólag kimondottan olcsó tétel, de mégis az esküvő ideje alatt az egyik leggyakrabban olvasott anyag. Hiánya esetén garantáltan várhatóak lesz a „Később mit lehet még fogyasztani?” típusú kérdések. Mivel a fogyasztás minden esküvőnél és helyszínnél máshogy alakul, ezért a menükártyán ezeket az információkat is egyértelművé kell tenni a későbbi, kellemetlen félreértések elkerülése végett.

 

blog_bejegyzes_2_image_3.jpg

+1.  Esküvői oldal

Végezetül plusz egy tipp: érdemes lehet esküvői weboldalt is készíteni, amelyen megtalálhatók az esküvő legfontosabb információi. Így a meghívottak egyszerűen, akár a telefonjukról böngészve megtudhatják az esetleges, felmerülő kérdéseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizioeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr615593284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása