Az esküvői blogod.

Vizio

Vizio

Miben segít egy esküvőszervező? – 4. rész

2020. június 02. - Vizio Esküvő

blog_bejegyzes_9_image_1.jpg

Az esküvői szolgáltatók teljes felvonultatása után cikksorozatunk utolsó részében olyan dolgokat hoztunk Nektek, amelyekről talán nem is gondoltátok volna, hogy az esküvőszervező még ebben is tud segíteni, és mennyit számít, ha folyamatosan kérdezhettek egy szakembertől a szervezés során.

Extra kívánságok

Minden menyasszony vágyik arra, hogy az esküvőjén legyen valami különleges, valami megdöbbentő, valami egyedi, amit a vendégek máshol még nem láthattak. Instagramon és Pinteresten rengeteg ilyen ötlettel lehet találkozni (példának okáért, hogy a homokszórás helyett mondjuk fröccskészítés legyen), és jó buli böngészgetni az interneten a különlegességek után. Az esküvőszervező ebben is tud segíteni, korábbi esküvőkről vagy saját kutatómunkájából tud ihletet meríteni, és mivel jól megismeri a kapcsolatotokat, hogy mik a közös pontjaitok, személyre szabott megoldásokat is tud javasolni. Plusz szolgáltatások is tartoznak ide, mint a koktélbár, a luxusautó bérlése – vagy egyéb nem hétköznapi jármű -, gyereksarok, stb. Az extraságokat elhagyva pedig segíteni tud például a szállásfoglalás folyamatában, az anyakönyvi hivatalba való bejelentéskor, esküvői weboldal készítésével, és még rengeteg dologgal kapcsolatban.

blog_bejegyzes_9_image_3.jpg

Tanácsadás

A szervezés folyamata nemcsak a megfelelő szolgáltatók ajánlásából és kiválasztásából áll. Az esküvőszervező és köztetek, ifjú pár között egy bizalmi kapcsolat alakul ki, és ő lesz az a személy, akitől bármikor bármit kérdezhettek. Folyamatosan tanácsokkal lát el benneteket, és nem ajánl olyat, ami nem passzol hozzátok vagy esetleg nem engedhetitek meg magatoknak. Rengeteg olyan kérdés merülhet fel, amelyre nem is gondolnátok: milyen esküvőre vonatkozó szabályai vannak a különböző vallásoknak; mire kell figyelni, amikor az anyakönyvi hivatalban jelzitek az egybekelésetek szándékát; milyen kedvezményeket kaphattok a helyszíntől; milyen italokat érdemes rendelni, mit vihettek be és mit nem; milyen stílusú zenét érdemes választani a bevonuláshoz vagy a koccintáshoz; hogyan épüljenek egymásra a különböző programelemek. És ez csak egy kis ízelítő abból, amivel támogat benneteket az esküvőszervező.

blog_bejegyzes_9_image_2.jpg

Olvassátok el a cikksorozat első, második és harmadik részét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizioeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr2815736574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása