Az esküvői blogod.

Vizio

Vizio

Miben segít egy esküvőszervező? – 2. rész

2020. május 13. - Vizio Esküvő

blog_bejegyzes_7_image_1.jpg

Korábban már írtunk arról, hogy az esküvőszervező segíteni tud a megfelelő helyszín, ceremóniamester, valamint fotós és videós kiválasztásában. Ezúttal három új szolgáltatót hoztunk Nektek, amiben szintén a segítségetekre tud lenni.

Sminkes és fodrász

Sokszor előfordul, hogy a menyasszonyok saját fodrászukat keresik fel az esküvőjük előtt, ami egyébként teljesen rendben is van, hiszen ha valakihez évek óta jársz, abban megbízol, és már biztosan kiismerte az ízlésedet. A sminkessel már kicsit más a helyzet, mivel vannak olyan kozmetikusok, akik sminkkel is foglalkoznak, de ez nem evidens. Ráadásul fodrász esetében is előfordulhat, hogy az adott személy konkrétan esküvői kontyokkal nem foglalkozik, vagy ha mégis, kiszállást nem vállal, esetleg pont a Nagy Napon nem ér rá. Az esküvőszervező sminkesével és fodrászával ez biztosan nem fordulhat elő, mivel még az ajánlat kiadása előtt egyeztet a ráérésükről, és természetesen ebben az esetben is csak olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik megbízhatóak és igényesek a munkájukra. Az esküvő előtt a fodrásszal és a sminkessel is találkozhatsz, megbeszélitek az elképzeléseidet, tanácsokat ad, mi állna jól Neked, és természetesen próba sminket és hajat is készít, hogy tökéletesíthessétek az arcodat és a frizurádat. Így a Nagy Napon tündökölhetsz.

blog_bejegyzes_7_image_3.jpg 

Grafikus

A grafikáról sokan úgy gondolják, hogy egy olyan tétel, amelyet házilag is meg lehet oldani, spórolva így a költségeken. Azonban ebben az esetben is felmerülhetnek problémák, különösen akkor, ha egyedi ötleteitek vannak. Rengeteg idő megtalálni például azt a nyomdát, aki különleges nyomtatási és vágási technikákat vállal, vagy órákig kell böngészni a sablonok között, mire megtaláljátok az igazit. Több tétel is van, aminél a grafika jelentősen hozzájárul az összképhez: meghívó, ültető- és asztalkártyák, menükártyák, esetleg saját logó. Erről egy korábbi cikkünkben részletesen is írtunk.  A lényeg, hogy egy grafikus az elképzeléseitekhez és ízlésetekhez igazítja az arculatot, mindent szépen, igényesen megtervez, és sokszor a nyomtatásban is segít, Nektek pedig csak a végeredményt kell élveznetek.

 blog_bejegyzes_2_image_1.jpg


Dekoráció, virágok

A vizuális vonalon maradva a jó dekoratőr és virágkötő megtalálása sem egyszerű feladat, márpedig a Nagy Napon mindent tökéletesnek szeretnénk látni. Sokszor ez a személy egy és ugyanaz, de néha érdemes külön választani a két szakmát. Semmi kétség, ez az a terület, amelyet semmi esetre sem magatoktól próbáljatok megoldani, és elsőként ne a helyi, évek óta ismert, kedves virágos néni jusson eszetekbe, aki bár nagyon szép csokrokat készít, esküvőkön még nem dolgozott. Már csak azért sem, mert gyakorlatilag ez az a tétel, amelynek a végeredményét az esküvő napjáig nem fogjátok látni. Az esküvőszervező a lehető legjobb megoldást kínálja Nektek, ráadásul a szervezés szakaszában találkozhattok a dekoratőrrel, elmondhatjátok az elképzeléseiteket, ő pedig tanácsokat ad, és a helyszínhez is igazítja a végeredményt. Mindenre gondol: az asztalokra, székekre, a ceremónia és a vacsora helyszínére, illetve a különböző csokrokra, virágdíszekre is.

blog_bejegyzes_7_image_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vizioeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr8615662180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása