Az esküvői blogod.

Vizio

Vizio

Miben segít egy esküvőszervező? – 3. rész

2020. május 22. - Vizio Esküvő

blog_bejegyzes_8_image_1.jpg

Volt már szó a kifejezetten vizuális elemekről, köztük a sminkről, hajról, dekorációról, grafikáról, fotó és videóról, valamint a tökéletes helyszín és ceremóniamester kiválasztásáról is. Meg is kérdezhetnétek, hogy mi jöhet még? Ne aggódjatok, a harmadik részben is hozunk olyan dolgokat, melynél nagyon hasznos lehet az esküvőszervező közbenjárása.

Zenekar vagy DJ

A jó zene a hajnalig tartó buli elengedhetetlen kelléke. Azonban nem mindig válnak be az olyan megoldások, mint „az ismerősömnek van egy bandája, olcsón elvállalják, jó lesz” vagy a „múltkor az egyik discoban nagyon jó számokat játszott a DJ, tök jó lenne az esküvőtökre”. A jó szakember kiválasztása itt is elengedhetetlen, egy esküvőszervező pedig csak és kizárólag minőségi szolgáltatókkal dolgozik együtt, akiket már hallott élőben játszani, és tisztázottak köztük a játékszabályok. Így például biztos lehetsz benne, hogy az énekes nem fog este 10-kor matt részegen botorkálni a színpadon, vagy a DJ nem fog egész este mulatóst játszani annak ellenére, hogy Ti kifejezetten kértétek, hogy ez ne történjen meg. Az esküvőszervező abban is tanácsot ad, hogy melyiket érdemesebb választani, esetleg kombináljátok-e a zenekart és a DJ-t egymással.

blog_bejegyzes_8_image_2.jpg

 

Torta, menü

Elérkeztünk az egyik legizgalmasabb és legfinomabb részhez – hogy mit is fogunk enni az esküvőn. A torta esetében olyan cukrászokat és műhelyeket tud ajánlani az esküvőszervező, amelyek kifejezetten esküvői tortákkal (is) foglalkoznak, különleges ízeket kínálnak, és garantáltan elégedettek lesztek a végeredménnyel. Sok esetben az árba belekalkulálják a cukrászok a sütipult árát is, amely az ínycsiklandó sütemények ízléses keretek közti tálalását is magában foglalja. A másik fontos tétel a menü kiválasztása, amely mindig fejtörést okoz a párnak, hogy lehetőség szerint mindenki igényeinek megfeleljen. A helyszínek ráadásul számtalan menüsort kínálnak, ebben pedig könnyű elveszni. Az esküvőszervező segít kiigazodni rajtuk, ötleteket ad az esetleges variálásokra is, illetve tanácsot ad, hogy általánosságban mit mivel és hogyan érdemes tálalni, mekkora létszámhoz milyen kiszolgálás és hány fogás passzol, és még sorolhatnánk. A finomságokat pedig természetesen elő is kóstolhatjátok, hiszen megszervezi, hogy végig egyétek a menüsort, illetve kiválaszthassátok a torta szintjeinek ízeit, hogy biztosak legyetek abban, jó az elképzelésetek és mindenki meg lesz elégedve az esküvőn.

blog_bejegyzes_8_image_3.jpg

 

Szertartásvezető

Kétféle pár létezik a hivatalos szertartás esetében: az egyik az anyakönyvi hivatalba hívja a vendégeket, és hivatalos keretek között, előttük kötnek először házasságot. És vannak azok a párok, akik már korábban hivatalossá teszik esküjüket, viszont mivel a vendégek előtti szertartást nem egy teremben, hanem az esküvő választott helyszínén szeretnék megtartani, ezért oda már szertartásvezetőt hívnak. Az anyakönyvvezetőt nem választhatjátok meg, az adott kerülethez vagy városhoz tartozó személyt rendelik ki az esküvőre, de szertartásvezetők közül már válogathattok. Az esküvőszervező ebben az esetben is tud olyat ajánlani, aki pont a Ti szájízetek szerint fogja levezetni a szertartást, személyessé teszi az egészet, és stílusában is igazodik Hozzátok.

blog_bejegyzes_8_image_4.jpg

 

Az első és második részt is olvassátok el!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizioeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr2715712400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása