Az esküvői blogod.

Vizio

Vizio

Milyen sminket válasszak a NAGY napra?

2020. április 24. - Vizio Esküvő

blog_bejegyzes_5_image_1.jpg

Az esküvőn a tökéletes összkép kialakításához és a Menyasszony komfortérzetének megteremtéséhez nagymértékben hozzájárul a megfelelő esküvői smink megválasztása. Összegyűjtöttük Nektek kedves menyasszonyok, hogy milyen szempontokat ajánlatos figyelembe vennetek az esküvői sminketek kiválasztásához.

Személyiség

A legfontosabb, hogy te milyen sminket szeretsz, szoktad-e sminkelni magad a hétköznapokon. A személyiségedhez illő smink megtalálása fogja megadni az önbizalmadat. Ha egyébként is szoktál sminkelni, nem feltétlenül szeretnél annál kevesebb sminket magadon, mint amit egy átlagos hétköznapon viselsz. Ellenkező esetben pedig figyelnünk kell rá, hogy ne essünk túlzásba és ne egy ismeretlen hölgyet vegyen el a vőlegény. Az esküvői sminknél nem a menyasszony átalakításán van a hangsúly, hanem azon, hogy kiemelje a szépségét. Fontos megnézni azt is, hogy mi illik a szemed és hajad színéhez. Egy zöld szemű lánynak a rózsaszínes szemsmink árnyalatok kiemelik a szemét és csillogóvá varázsolják a tekintetét.

blog_bejegyzes_5_image_2.jpg

Ruha

A megfelelő smink kiválasztásánál figyelembe kell venni nem csak a menyasszony, de a vőlegény ruháját is, mind stílusra, mind színre. Megfigyelhetitek, hogy már a ruhaszalonokban is megkérdezik általában a vőlegény ruhájának kiválasztásakor, hogy milyen a menyasszonyi ruha. Így fog szépen összeállni a kép. Nagyon fontos tehát a tökéletes összképhez, hogy a smink igazodjon a ruhákhoz stílusban, színben, árnyalatban.

Stílus, dekor

Az esküvői smink megválasztásánál figyelembe kell vennünk az esküvő stílusát, hangulatát. A dekoráció fogja megadni a fotókhoz a hátteret. Fontos, hogy a smink és a dekoráció stílusa ne üssön el egymástól. Például vintage típusú esküvőhöz jól mehet egy egészen natúr, illetve barnás árnyalatokat tartalmazó smink, míg egy modern stílusú esküvőnél egy bevállalós menyasszony egy tusvonallal és piros rúzzsal is hódíthat.

blog_bejegyzes_5_image_3.jpg

Esküvő időpontja, évszakok, időjárás

Természetesen az sem mindegy, hogy mikor van az esküvőtök. Nyáron a 40 °C-os melegben egy vakolatot elviselni egész nap valószínűleg mindenki számára kellemetlen. Ilyenkor kevésbé vastag fedésű alapozókkal dolgozunk, hogy ne keltsen maszkhatást a smink. Az esetlegesen nagyon feltűnő bőrhibákat színkorrekcióval vagy más módszerrel tüntetjük el. Egy téli esküvő esetén a hidegben már inkább megengedhetünk magunknak egy nagyobb fedésű alapozót. A különböző évszakokban pedig a szemsmink színével is illeszkedhetünk az esküvő hangulatához.

 

Annak érdekében, hogy ezeket a szempontokat figyelembe tudjuk venni, mindig készítünk az esküvő előtt 1-2 hónappal egy próbasminket, amikor együtt átbeszéljük és kialakítjuk a tökéletes sminket annak érdekében, hogy azon a bizonyos napon már csak tündökölnöd kelljen. Kérdés esetén állunk rendelkezésedre.

blog_bejegyzes_5_image_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vizioeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr2015637770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása